eclectic

Discover our new "ECLECTIC" collection

Celine Roelens
eclectic

"Unieke juwelen zouden niet enkel voor the lucky few mogen zijn. Met deze collectie wil ik mijn creaties toegankelijk maken voor het bredere en jongere publiek." aldus Celine Roelens.
"Ik had het geluk dat mijn ouders juweliers waren. Ik ben dus als het ware opgegroeid tussen de edelstenen. Ik krijg zoveel mooie reacties van jonge vrouwen op mijn collectie, maar hoor ook vaak dat ze van mijn stukken enkel kunnen dromen. Dat taboe wil ik met deze Eclectische capsulecollectie doorbreken. Want unieke juwelen zouden niet enkel voor de lucky few mogen zijn."
In haar juwelenstudio te Gent ontwerpt Celine prachtige stukken met als handelsmerk: kleur én exclusieve edelstenen. En ook voor deze capsulecollectie kiest ze bewust voor unieke stenen zoals kleur saffieren en toemalijnen. Hoe ze de prijzen dan kan drukken? "Door te kiezen voor fijnere creaties met kleinere stenen. Het verrassingselement zit 'm in de mix & match combinaties van kleuren en slijpvormen. Nooit eerder durfde ik kleuren zo met elkaar te mixen. Maar dat geeft deze collectie dan ook een écht WOW-effect ."

TREND ALERT

De wijsvinger ring is hot & happening! "Waar mijn klanten vroeger steevast op zoek gingen naar ringvinger ringen, merk ik daar een shift. De fijne ringen uit de Eclectische collectie passen dan ook perfect aan de wijsvinger."

De Eclectische capsulecollectie bestaat uit ringen, halssnoeren en oorringen in een beperkte oplage. Ieder stuk is uniek en de prijzen variëren tussen: oorstekers vanaf 650€ per stuk, ringen vanaf 1.100€ en halssnoeren vanaf 1.450€. Er wordt steeds gebruik gemaakt van unieke edelstenen en 18 karaat goud. Een investering die haar waarde blijft behouden. Exclusief te koop in de Celine Roelens designstudio te Gent vanaf 1 april 2022.

Celine Roelens

Sign up for our newsletter

Stay in the know and subscribe.