BOLD

Voor de zomer van 2024 lanceert Celine haar nieuwste collectie: BOLD. De juwelen van deze collectie zijn echte statement pieces, ontworpen voor zelfverzekerde vrouwen die houden van een stoer en gedurfd design. Celine gebruikt toermalijnen in verschillende kleuren. De combinatie van de afgeronde vormen, prachtige edelstenen en een verfijnde afwerking zorgt ervoor dat een unieke balans ontstaat tussen kracht en elegantie.

Ontdek meer

Didi

Celine haalt haar inspiratie uit het beeld van sterke vrouwen. Met haar "DIDI"-collectie wil ze vrouwen dat extra beetje touch en kracht geven in hun drukke, uitdagende levens. "Het is zo fijn wanneer een klant precies die kleurencombinatie kan vinden die haar persoonlijkheid nog meer benadrukt," zegt Celine. Bij het ontwerpen van haar creaties kiest Celine resoluut voor kleur. In dit proces staan topkwaliteit gekleurde stenen en duurzaamheid bovenaan de lijst. Een zoektocht die haar naar de verste uithoeken van de wereld brengt. Voor de Didi Collectie werkt Celine met de onregelmatige dubbele roosvormige slijpvorm van de Madagaskar saffieren.

Ontdek meer

Adeline

Jezelf uitdrukken met een opvallend juweel uit de "ADELINE"-collectie. De ontwerpen worden gekenmerkt door gebogen en speelse lijnen die de meest prachtige en kostbare edelstenen omarmen. Uiterst zeldzame en natuurlijk gekleurde edelstenen zijn een rijke bron van inspiratie voor Celine Roelens. Door de combinatie van krachtige en levendige kleuren, geeft de Adeline-collectie je onmiddellijk een blij en gelukkig gevoel.

Ontdek meer

The Goldbeetle

In 2020 lanceerde Celine haar eerste internationale juwelencollectie "THE GOLDBEETLE". De merknaam is geïnspireerd op de zeldzame gouden kever - Chrysina Resplendens - die in Costa Rica leeft. De kever is een oud talisman die geluk, wijsheid, respect en bescherming brengt aan de drager. Elke gelukskever is ontworpen door Celine en heeft zijn eigen naam en betekenis. Deze draagbare kunstwerkjes zijn gezet met zeer zeldzame edelstenen zoals tsavoriet, koninklijke paarse granaat, indigoliet, aquamarijn, mandarijn granaat of toermalijn. Ze worden met de hand vervaardigd door de beste ambachtslieden in Valenza, Italië, waar Celine meer dan 20 jaar geleden stage liep.

Ontdek meer

One-of-a-kind

Celine is gepassioneerd door haar werk. Ze is gespecialiseerd in uiterst zeldzame en intens vurig gekleurde stenen. Denk aan Padparacha saffier, mandarijn granaat, indigoliet, Paraïba toermalijn, rubelliet of korenbloemblauwe saffier. Ze houdt van het zoeken en selecteren van edelstenen. Heel nauwgezet legt ze voor zichzelf telkens de lat hoger. Voor de ONE-OF-A-KIND-collectie streeft ze ernaar onweerstaanbare en unieke meesterwerken te creëren door stenen te combineren met puur vakmanschap en een aantrekkelijk eigentijds ontwerp.

Ontdek meer

Eclectic

Voor de ECLECTIC-collectie combineert Celine verschillende edelstenen, kleuren en vormen in één juweel. Elk stuk is uniek en speels, een prachtig cadeau voor de jongere generatie. Het is waar dat je soms iets langer moet zoeken naar de beste kwaliteit. De zoektocht naar de juiste steen kan maanden duren. Mijn leveranciers weten dat ik erg veeleisend ben. Ik wil mijn klanten alleen de mooiste en zeldzaamste stukken bieden." De mooiste exemplaren zijn zelfs veel zeldzamer en kostbaarder dan diamanten.

Ontdek meer

Fine diamonds

Naast haar kleurrijke collecties ontwerpt Celine ook juwelen in diamant. De juwelen uit de "FINE DIAMONDS"-collectie zijn tijdloos, elegant en perfect te combineren. Ontdek geometrische lijnen en bogen gezet met witte of bruine diamanten van excellente kwaliteit.

Ontdek meer

Love & Engagement

Van het kiezen van de perfecte verlovingsring tot het passen van de trouwringen. Celine houdt ervan deel uit te maken van jullie liefdesgeluk. Deze collectie is een selectie uit haar uitgebreide assortiment, aanpassingen en maatwerk zijn ook perfect mogelijk. Elke verlovingsring wordt met de hand gemaakt, elke diamant en edelsteen persoonlijk en met zorg geselecteerd.

Ontdek meer

Wedding

Celine heeft een uitgebreid assortiment trouwringen, zowel vrouwen en mannen. Aanpassingen en maatwerk zijn ook perfect mogelijk. Elke trouwring wordt met de hand gemaakt, elke diamant persoonlijk en met zorg geselecteerd.

Ontdek meer

BIGLI

CELINE ROELENS is de officiële verdeler voor BIGLI in centrum Gent.

ONTDEK MEER
maak een afspraak