maatwerk

Maatwerk

Ontdek de kunst van het maatwerk!
Laat jouw persoonlijkheid schitteren in een uniek juweel dat speciaal voor jou ontworpen is.
Of het nu gaat om het aanpassen van bestaande ontwerpen of het creëren van iets compleet nieuws, Celine staat klaar om jou te begeleiden in dit bijzondere maatwerkproces.

stap 1

Maak een vrijblijvende afspraak via onze website

Deel jouw wensen met ons - welke diamant of edelsteen heb je in gedachten? Is er een specifieke voorkeur voor de slijpvorm of de kleur van het goud? Heb je een lievelingskleur of is een bepaalde geboortesteen belangrijk?


Met deze waardevolle informatie gaan wij aan de slag om jouw komst voor te bereiden. Bij Celine Roelens heb je altijd een uitgebreide selectie van losse edelstenen en diamanten om uit te kiezen. Prachtige saffieren, kleurrijke toermalijnen en adembenemende granaten, en zo veel meer….

stap 2

Bespreking ontwerp, edelstenen en stijl

Tijdens onze afspraak bekijken we samen de verschillende edelstenen of diamanten. We bespreken de stijl en budget. Jouw keuze hierin zal het unieke ontwerp van het juweel bepalen. 

stap 3

Bespreking ontwerp

Twee weken later plannen we een nieuwe afspraak in om het ontwerp te bespreken. Na jouw goedkeuring van het definitieve ontwerp, gaan onze vakmensen in ons atelier aan het werk om jouw droomjuweel te creëren.

stap 4

Afhalen of verzenden juweel

Na ongeveer 5 weken is jouw juweel klaar. Je hebt de keuze om jouw bestelling op te halen in onze designstudio in Gent, of wij kunnen het pakket verzekerd naar je verzenden. Op deze manier wordt jouw unieke en met zorg gemaakte juweel veilig bij jou bezorgd.

Geniet en straal met jouw prachtig juweel

maak een afspraak