Onze verhalen

 • 14 december 23

  Ontdek onze nieuwe juwelencollectie 

  Onze nieuwe LOOKBOOK 2024 is uit! Babs en Marie waren onze modellen voor een onvergetelijke fijne shoot in het centrum van onze geliefde stad Gent. Tearoom Alice, boetiekhotel Yalo, snuisterparadijs The Fallen Angels en ons Gents historisch centrum deden dienst als ideale settings. We shopten bij Day, Patricia Vintage, Madam Gent en Marcelle in Deinze voor de ideale outfits. We wensen jullie met onze lookbook inspiratie te geven in de keuze naar dat éne unieke juweel tot het beste past bij jouw persoonlijkheid.

  Klik op LOOKBOOK in de hoofdbalk op onze homepage. Enjoy!

  Shoot
 • 16 november 23

  We beleefden een fantastische dag op hét event van het jaar: de Generation WOW conferentie! Als partner verwelkomden we meer dan 800 inspirerende en gepassioneerde dames in het Kursaal van Oostende. Only good vibes! Je kon die dag ook een WOW juweel winnen uit onze collectie t.w.v. € 2.000. Exact 343 enthousiaste dames waagden hun kans om onze vragenlijst zo goed mogelijk te beantwoorden. Uiteindelijk werd Lieselore De Paepe uit Wortegem-Petegem onze trotse winnares, ze wint een halssnoer met groene toermalijn uit onze The Goldbeetle collectie. Van harte proficiat! Zij schatte dat er 340 dames zouden deelnemen, ze wist dat er een gele diamant in Celine’s verlovingsring zit en dat we onze design studio in centrum Gent openden midden in de Coronaperiode van 2020. Het grappige is dat er op haar formulier enorm gekrabbeld en doorstreept is geweest om uiteindelijk toch de juiste antwoorden aan te kruisen.

  We willen elke deelnemer hartelijk danken om jullie kans te hebben gewaagd maar vooral dat we de kans kregen jou in persoon te mogen hebben ontmoet. Jullie maakten er samen voor ons een onvergetelijke WOW dag van!

  Celine & Michèle

  Events
 • 01 september 23

  Celine Roelens gespot in L'Officiel magazine in samenwerking met fotograaf Olivier Desarte, topmodel Lea Haesaert en stylist Jan Bries.

 • 31 augustus 23

  Louise De Langhe shoot in Knokke-Heist

  We genoten van onze collab met Belgische fotografe Louise De Langhe en model Natacha Nagnensky in Knokke-Heist deze zomer. Ze deden het fantastisch! Dank je!

  Shoot
 • 01 juli 23

  Knokke pop-up

  KNOKKE POP-UP
  13-16 JULI & 10-13 AUGUSTUS

  PLACE TO BE

  CELINE ROELENS X CELLA BLUE
  ANTOINE BRÉARTSTRAAT 13B
  8300 KNOKKE-HEIST


  Onze pop-up is gelegen in de autovrije straat tussen
  speelgoedwinkel Zut op de Kustlaan en cremerie
  de la Poste op de Zeedijk-Het Zoute.


  We kijken ernaar uit jullie te mogen
  verwelkomen!

  Celine & Michèle

  POP-UP
 • 06 september 22

  Elien Jansen in Marbella

  Onze Adeline-collectie in Marbella, lente 2022.
  We zijn zo blij met deze samenwerking! Onze Adeline-collectie is er om jezelf uit te drukken met een opvallend sieraad. De ontwerpen worden gekenmerkt door gebogen en speelse lijnen die de meest prachtige en kostbare edelstenen omarmen. Uiterst zeldzame en natuurlijk gekleurde edelstenen zijn een rijke bron van inspiratie voor Celine Roelens. Door sterke en levendige kleuren te combineren, geeft de Adeline-collectie je direct een gevoel van geluk.

  pers
 • 06 september 22

  Celine Roelens op Rally's Angels

  Voor de vijfde keer organiseren dynamische ondernemers Delphine Van Damme en Marie De Kimpe het vintage auto-evenement Rally's Angels. De twee organisatoren zeggen gepassioneerd te zijn over klassieke auto's, mode en lifestyle. Afgelopen vrijdag, 23 september, zaten ongeveer 170 sportieve dames achter het stuur van hun droomauto uit vervlogen tijden. Wat dit evenement bijzonder maakt, is dat het alleen voor vrouwen is. De meeste vrouwen zijn ondernemers of bekleden hoge posities in gerenommeerde bedrijven. De leeftijd varieert voornamelijk tussen de 35 en 50 jaar, en driekwart van de deelnemers komt traditioneel uit West-Vlaanderen.

  press
 • 06 september 22

  We waren aanwezig op We Create Beauty

  Een exclusief evenement waarbij je in gezelschap van puur eten, kwaliteitswijnen en biodynamische champagnes wordt ondergedompeld in een wereld van cosmetische behandelingen, interieurontwerp en sieraden. Hier kun je ontdekken hoe onze producten toegevoegde waarde kunnen creëren in jouw leven.

  pers
 • 06 september 22

  Gezien In

  DE PERS

  PERS
 • 06 september 22

  Beetle Alert gezien in ‘L'officiel’ magazine

  De collectie THE GOLDBEETLE weerspiegelt de tastbaarheid van een moment van geluk. Ik werd geïnspireerd door de zeldzame, gouden kever Chrysina resplendens. De kever is een oud geluksbrengend symbool dat wijsheid, respect en bescherming met zich meedraagt. Elk stuk - of LUCKY BEETLE - is uniek ontworpen. Deze draagbare kunstwerken zijn gezet met zorgvuldig geselecteerde en kostbare edelstenen. Ze worden met de hand gemaakt in de sieradenstudio's van Valenza, Italië, waar ik 20 jaar geleden stage liep als goudsmid-sieradenontwerper. Ik beschouw het als een erfstuk dat van generatie op generatie wordt doorgegeven en daarom onsterfelijk zal worden.

  pers
 • 23 september 22

  Celine Roelens op VicenzaOro

  We zijn zo trots!
  September 2022, een moment dat we niet snel zullen vergeten. We namen deel aan onze eerste internationale beurs in Italië.

 • 06 september 22

  Elien Jansen in Marrakesh

  Onze Adeline-collectie in Marrakesh, lente 2022.
  We zijn zo blij met deze samenwerking! Onze Adeline-collectie is er om jezelf uit te drukken met een opvallend sieraad. De ontwerpen worden gekenmerkt door gebogen en speelse lijnen die de meest prachtige en kostbare edelstenen omarmen. Uiterst zeldzame en natuurlijk gekleurde edelstenen zijn een rijke bron van inspiratie voor Celine Roelens. Door sterke en levendige kleuren te combineren, geeft de Adeline-collectie je direct een gevoel van geluk.

  pers
 • 06 september 22

  COLLECTION ADELINE SPOTTED IN 'FEELING’ MAGAZINE

  Our Abby ring spotted in FEELING magazine spring 2022 Oh yes! Our Abby ring set with a splendid mandarin garnet and wonderful tanzanite was spotted in the spring 2021 edition of FEELING magazine. FEELING is the largest, belgian luxury magazine for fashion, beauty and lifestyle. Find Abby ring in our webgallery.

  press
 • 06 september 22

  De Adeline collectie gezien in 'Feeling’ magazine

  Onze Adeline duo ring gespot in het FEELING-magazine lente 2021. Oh ja! Onze Adeline ring, gezet met een prachtige mandarijn granaat en een schitterende tanzaniet, is gespot in de lente-editie van FEELING magazine 2021. FEELING is het grootste Belgische luxemagazine voor mode, schoonheid en lifestyle. Je kunt de Adeline ring vinden in onze webgalerij

  pers
 • 06 september 22

  Celine Roelens x Klaartje Busselot

  "Kunst ligt me nauw aan het hart en is een grote bron van inspiratie voor mijn creaties. Toen ik de illustraties van Klaartje tegenkwam in een van mijn favoriete tijdschriften, wist ik dat ik contact met haar moest opnemen. Wie anders kan mijn kleurrijke juwelen zo mooi op papier zetten dan de meest kleurrijke illustrator van het land!" zegt Celine Roelens.
  Voor Celine's eerste internationale collectie, The Goldbeetle, heeft Klaartje 3 prachtige illustraties ontworpen.

  pers
 • 06 september 22

  NEW COLLECTION ALLERT SPOTTED IN THE 'ELLE’ MAGAZINE

  IN THE PRESS

  press
maak een afspraak