Yes, We Do

Een belangrijke stap

Trouwringen zijn het ultieme symbool van jullie onvoorwaardelijke liefde.  De keuze van jullie trouwringen is een bijzonder belangrijk moment, omdat ze een leven lang gedragen zullen worden.

Bij Celine vind je een uitgebreide collectie trouwringen, zorgvuldig ontworpen voor zowel mannen als vrouwen. De mogelijkheden zijn divers: van traditionele trouwringen zonder diamanten tot ontwerpen met diamant of andere edelstenen. De gravure is altijd inbegrepen.

Wil je graag eigen ontwerp, dan bekijken we samen wat voor jullie de perfecte trouwringen zijn. Hoe dit maatwerk proces in zijn werk gaat, ontdek je hier.

Bekijk onze collectie trouwringen

Trouwjuwelen

Maak voor jouw grote dag je look helemaal af met trouwjuwelen die naast je trouw- en verlovingsring, naadloos aansluiten bij jouw persoonlijkheid.

Van oorbellen met elegante parels of schitterende diamanten, een gedurfde armband tot een stijlvolle halsketting... Celine begeleid je bij het ontdekken van de mogelijkheden in jouw stijl. 

Ontdek onze uitgebreide collectie trouwjuwelen, en voor een echt persoonlijke touch, bekijk hier ons maatwerk proces.

We said yes!

Heel fijne ervaring om onze trouwringen te kiezen bij Celine. Kiezen tussen vele mooie ringen was het moeilijkst. Heel tevreden met de service. 

Sofie

Onze trouwringen waren perfect! Bedankt Celine voor de uitstekende service. 

Anouk & Dieter

Op zoek naar inspiratie?

bekijk alle trouwringen
maak een afspraak