Verlovingsringen

Yes, I do!

Verlovingsringen in het hart van Gent

Of je nu valt voor een verlovingsring met de tijdloze pracht van een klassieke witte diamant, de opvallende charme van een unieke 'fancy' (gekleurde) diamant, of juist betoverd wordt door een schitterende edelsteen zoals smaragd, saffier of toermalijn - wij hebben een uitgebreide collectie verlovingsringen die aan al jouw wensen voldoen.

Voor wie een unieke verlovingsring zoekt, staat Celine klaar om je te begeleiden bij het creëren van de perfecte verlovingsring op maat. Kies uit onze uitgebreide collectie losse edelstenen of laat ons weten wat je specifiek wenst, zo kunnen wij op zoek gaan naar de edelsteen van jouw dromen. Geen zorgen over de ringmaat, wij passen deze kosteloos voor je aan alsook een gepersonaliseerde gravure.

Maak jouw aanzoek onvergetelijk met een ring die net zo bijzonder is als jullie liefde voor elkaar. 

Ontdek onze verlovingsringen

A diamond is forever!

Een verlovingsring met diamant staat voor oneindige liefde, eeuwig durende trouw, romantiek, mystiek, passie en schoonheid.

Natuurlijke diamanten bestaan in vele kleuren. Bij het kiezen van de kleur van een diamant is het belangrijk om de persoonlijke voorkeur van jouw geliefde in overweging te nemen. Of het nu gaat om de tijdloze pracht van een witte diamant, de romantiek van een roze diamant, de levendigheid van een gele diamant of de elegantie van een blauwe diamant, elke kleur draagt zijn eigen betekenis en charme met zich mee.


Laat je inspireren door Celine's verlovingsringen

Certificaten en de 4 C's

De aankoop van een natuurlijke diamant of mooie edelsteen is een investering die je het best goed geïnformeerd doet. Een certificaat van een onafhankelijk laboratorium is dan ook heel belangrijk. Het geeft objectief de kwaliteit van de diamant of edelsteen weer. Een certificaat is een garantie voor een veilige investering.

De kwaliteit en de prijs van een diamant worden bepaald door de 4 C’s. Deze staan altijd vermeld op het certificaat. De 4 C's staan voor Clarity (zuiverheid), Cut (slijp), Colour (kleur), Carat (gewicht).

Celine Roelens werkt steeds met vooraanstaande laboratoria: HRD (Hoge Raad voor Diamant), IGI (International Gemological Institute), GIA (Gemological Institute of America) en ALGT (Antwerp Laboratory for Gemstone Testing).

De 4 C's

Een verlovingsring met een zeldzame edelsteen

Stap binnen in onze betoverende wereld van zeldzame edelstenen. Als edelsteenkundige begeleidt Celine jou naar de perfecte verlovingsring met een betekenisvolle en speciale edelsteen. Je kan kiezen uit edelstenen met prachtige kleuren zoals blauwe saffier, rode robijn en groene smaragd. Maar wie wil gaan voor een unieke en persoonlijke touch, onthult Celine Roelens een schitterende reeks edelstenen die jullie zeker zullen verrassen.

Zoek je een verlovingsring met een groene edelsteen? Je hebt naast smaragd nog de diepgroene pracht van tsavoriet, de unieke kleuren van groene saffieren, levendige groene toermalijn en zo veel meer. Enkele andere voorbeelden van unieke mogelijkheden zijn verlovingsringen met de romantische nuances van roze morganiet, de mysterieuze blauwpaarse schittering van tanzaniet of vurige mandarijn granaat.

Bij het maken van deze betekenisvolle keuze, begeleidt Celine Roelens je met zorgvuldig overwogen vragen. Heeft een bepaald land speciale betekenis voor jullie relatie? Wat is haar favoriete kleur? Of misschien kan de edelsteen worden gekozen op basis van haar geboortemaand waardoor de ring een extra persoonlijke touch krijgt.

In de wereld van Celine Roelens gaat het niet alleen om het selecteren van een edelsteen. Het gaat om het creëren van een juweel dat jullie unieke liefde weerspiegelt. Elk stuk vertelt een verhaal, een verhaal van liefde, betekenis en onvergetelijke momenten. Verwen je geliefde met een ring die niet alleen de tijd trotseert, maar ook de onsterfelijke liefde tussen jullie beiden symboliseert.

Ontdek de slijpvorm die bij jou past

De keuze van de slijpvorm is bepalend voor de uitstraling van jouw ring. We geven je alvast inspiratie met de verschillende slijpvormen: de tijdloze elegantie van de briljante slijpvorm, de verfijnde allure van ovaal, de stijlvolle prinses slijp, de unieke charme van markies of de subtiele schoonheid van de peer slijp. Elk slijp vorm heeft zijn eigen unieke karakter. Heel populaire slijpvormen zijn ovaal, peer en marquise.

Ben je nog niet helemaal zeker? Maak een afspraak en wij laten je de mogelijkheden zien.

testimonials

"Een verlovingsring koop je slechts 1 keer in je leven en is iets heel persoonlijk. Bij Celine Roelens werd ik warm onthaald en geholpen met de grootste expertise in het vak. Van het kiezen tot de juiste steen, het schetsen van het ontwerp, tot het prachtige eindresultaat. Mijn verloofde was helemaal overdonderd door de ring en het ontwerp."

Vincent

De verlovingsring die Dieter me gaf, is echt prachtig. Steeds wanneer ik naar mijn hand kijk, word ik herinnerd aan het mooie moment waarop hij me ten huwelijk vroeg. We kijken al uit naar onze grote dag deze zomer en het moment waarop we onze huwelijksringen uitwisselen.

Dauphine

Start jullie levenslange verbintenis met de perfecte ring

Bekijk onze verlovingsringen Bekijk alle verlovingsringen
maak een afspraak